Mit internet afbrydes, når telefonen ringer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontakt din lokale telefonselskab, ikke din internetudbyder, og spørg efter det nummer, der er nødvendigt for at deaktivere opkald venter. Mange virksomheder anvender '* 70' som nummeret til ventende opkald.

2.

Dobbeltklik på dit opkald eller DSL-udbyderens ikon på computerens skrivebord. Hvis du ikke kan se dette ikon, skal du klikke på 'Start' efterfulgt af 'Alle programmer.' Find den mappe, der matcher navnet på din internetudbyder og start programmet.

3.

Find 'Indstillinger' eller 'Numbers to Dial' på skærmen 'Log på' og vælg den. Søg efter et afkrydsningsfelt ud for en mulighed for at 'deaktivere ventende opkald' eller 'slukke for ventende opkald.' Kontroller

Indtast nummerkombinationen som '* 70' i tekstfeltet ud for 'Deaktiver opkald venter' og klik på 'Gem' eller 'Gem' OK. 'Hvis du ikke kan se denne mulighed, eller du fortsætter med at blive frakoblet via telefonopkald, når du er online selv med denne indstilling, skal du fortsætte til trin 5.

5.

Klik på 'Start' på dit skrivebord og vælg 'Denne computer.' Find ikonet 'Kontrolpanel' eller 'Indstillinger' og vælg det. Søg efter en post mærket 'Dial-up Networking.' Kontroller, at din nuværende opkalds-internetudbyder er valgt i listen over tilgængelige udbydere.

6.

Find posten for det nummer, som din tjenesteudbyder bruger til at oprette forbindelse til internettet. I dette felt indtastes '* 70' før telefonnummeret. Klik på 'OK' eller 'Gem'.

Tips og advarsler

  • Deaktivering af opkald venter vil blokere indkommende opkald fra at interferere. Nogle opkaldsforbindelser vil dog 'slukke' og afbryde forbindelsen efter en vis tomgangstid. Forhindre tomgangstid ved at opdatere en webside eller åbne et nyt internetbrowservindue fra tid til anden, hvis du vil holde forbindelsen aktiv.
  • Dial-up Internet og til tider DSL Internet er forbundet til et hjem eller virksomhedens fastnet. Hvis denne linje også bruges til at foretage og modtage taleopkald, kan disse opkald afbryde internetforbindelsen og få computeren til at afbryde forbindelsen. Hvis du har opkaldstjenesten på linjen, skal du tage skridt til at deaktivere den, mens du er online, for at forhindre, at dette problem opstår gentagne gange.