RDP TCP protokoller

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  TCP (Transmission Control Protocol) er en transportlagprotokol udnyttet af applikationer, der kræver en sikret forbindelse. Det kan behandle både timeouts og retransmissions. RDP er baseret på T-120-familien af ​​protokolstandarder, som opretholder en liste over kommunikations- og applikationsprotokoller, som understøtter data og kommunikation i realtid og multipunkt. RDP er krypteret og indkapslet i TCP og er en udvidelse af TCP.

TCP

TCP er en forbindelsesorienteret transmissionsprotokol, der tilbyder pålidelige dataoverførselsprocesser. TCP transmissionstjenester har følgende: grundlæggende dataoverførsel, pålidelighed, flowstyring og overbelastningskontrol. En TCP-overskrift er angivet til at være over 20 byte og indeholder kildeport, destinationsport og sekvensnummer osv. TCP bruger en teknik kendt som trevejs håndtryk til at danne en forbindelse mellem to TCP-peers. Sikkerhedsproblemer ligger også i TCP, og angreb kan udføres mod TCP ved at udnytte dens forbindelses-etableringsteknikker. En indtrenger kan udnytte denne sårbarhed til at håndhæve et Angreb af Angreb ved at sende store mængder forbindelsesanmodninger til offersystemet og stoppe dette system fra at oprette nye forbindelser.

Remote Desktop Protocol (RDP)

Som multikanal i stand protokol giver RDP specifikke virtuelle kanaler til overførsel af præsentationsdata, seriel enhedskommunikation og krypterede data mv. RDP tilbyder 64.000 forskellige kanaler til dataoverførsel; Derfor udgør den en meget integreret base, hvor du kan bygge mange flere evner. Microsoft bruger RDP til tilslutning i Windows NT. I øjeblikket løber RDP over TCP / IP. En typisk proces til afsendelse og modtagelse af data via RDP-stakken er illustreret som følger: Data fra en applikation, der skal overføres, sendes via protokollestablerne, rettet gennem en kanal, krypteret og pakket på netværksprotokollen og til sidst adresseret og transmitteret over tråden til modtageren.

Pålidelig dataprotokol (RDP)

Nye transportprotokoller, såsom Pålidelig dataprotokol, er udvidelser af TCP. Pålidelig dataprotokol giver en meddelelsesbaseret transmissionstjeneste med pålidelighed. RDP er udviklet til at forbedre TCP's ydeevne og anvendelighed. RDP kan også levere effektiv masseoverførsel af data til værtsovervågnings- og kontrolprogrammer med hensyn til indlæsning og fjernfejlfinding. RDP har til formål at levere pålidelig datatransmission og rapportere fejl til brugeren i tilfælde af fejl.