Sådan Undersøg u0026 Spor En Identitetstyveri Criminal With Computer Forensics

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Ring til dine kreditkonti for at advare dem om en potentiel svigrisiko og for at få din kredit rapport frosset hurtigst muligt. Rapportér identitetstyveri til dit lokale politi, så snart det er blevet identificeret. Få en kopi af politiets rapport, når den er færdig. Hent alle beviser, din computer blev hacket eller din digitale konto blev ødelagt af online identitetstyveri.

2.

Undersøg alle trafikpunkter ind og ud af din computer og digitale konti. Se igennem netværkshistoriklogfiler, der er tilgængelige på din computer for at identificere eventuelle informationspakkebevægelser, der ikke let kan genkendes. Undersøg netværkspakker med data, der er flyttet under den mistænkte tidsperiode for angrebet for at se, om der kan findes noget bevis, der identificerer en angrebskilde. Træk op netværkslogfiler på eventuelle anmodninger om adgang til dit computersystem fra eksterne kilder. Brug dine firewall og anti-virus logfiler for yderligere information. Pakke alle de indsamlede data fra din computer og dit netværk.

3.

Lej en professionel programmør med erfaring i hacking, software og hardwareanalyse til at udføre en retsmedicinsk gennemgang af dit udstyr og data indsamlet. Tillad ham at gennemgå hele din computer og internetadgangskontos historie for at spore alle mulige beviser. Ring til din internetudbyder og anmode om en historikpost over hele din internetaktivitet fra dit kompromitterede sted og give det til programmøren.

4.

Lej en privat efterforsker for at forfølge identifikationen information tilgængelig på baggrund af resultaterne af teknologibesøg / analyse af programmøren.

5.

Lej en advokat til at sagsøge den person eller enhed, der er identificeret som kilden til angrebet baseret på den private investigator rapport. Tillad advokaten at afkræve yderligere oplysninger fra telekommunikation og internetfirmaer, der er involveret som trafikpunkter for angrebet.

6.

Anmodning i retssagen om, at retten tilkalder erstatning for identitetstyven sagsøgt, både i form af faktiske og straffende skader.

Tips og advarsler

  • Det mest værdifulde værktøj, når lovligt jagter en identitetstyv via digital beviser, er at have tålmodighed . Mange gange tager sager lang tid at opbygge og lige så længe at identificere den faktiske skyldige.
  • Det er en dyr affære uden garanti for succes at afskære en identitetstyv via teknologi og civile retsmidler. Sommetider kan et offer bestemme sig for at tabe forfølgelsen, hvis det er langt dyrere end nogen forventet gevinst eller genopretning.
  • Chasing efter en identitetstyv via computernetværk og digital forensics repræsenterer en udfordrende opgave; men for fagfolk på området kan jagten blive et eventyr. Det tager tid og mange gange forfølgelse fører til enden. Men lejlighedsvis vil gode retsmedicin skabe en ledelse, der bryder en sag.