Sådan får du et lokalt administrationsadgangskode

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Log ind på din Windows-computer ved hjælp af en konto med administrative rettigheder. Klik på Windows 'Start' -knappen, og klik derefter på 'Kontrolpanel.'

2.

Klik på 'Brugerkonti og familiesikkerhed.' Dette åbner flere anvendelsesmuligheder i kontrolpanelet. Klik på 'Brugerkonti'. Dette afsnit giver dig mulighed for at ændre adgangskoder, brugerbilleder og profiltypeindstillinger.

3.

Klik på 'Administrer en anden konto.' Klik på 'Administrator' i listen over kontoprofiler. Klik på 'Skift adgangskode til kontoen.' To tekstfelter vises, når du klikker på denne indstilling.

4.

Skriv det nye administratoradgangskode. Indtast det en anden gang i det andet tekstfelt for at bekræfte dine ændringer. Klik på 'Skift' for at bekræfte de nye adgangskodeindstillinger. Du har nu adgang til denne konto og kender administratoradgangskoden.

Den lokale administratorkonto er en profil, der oprettes, når du installerer Windows. Du kan ikke se eller hente en administratoradgangskode, men du kan nulstille den til din egen værdi for at få adgang til kontoens adgang til computeren. Dette er almindeligt for brugere, der bruger deres egen konto til at logge ind på computeren og glem administratorens adgangskode. Du nulstiller administratorens adgangskode fra din egen konto med administrative rettigheder.