Sådan får du et trådløst internet signal til en garage fra et hus 500 fødder væk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Brug din webbrowser til at logge ind på din første router og få adgang til afsnittet Grundlæggende indstillinger. Skriv ned MAC-adressen på routeren. Gå derefter til de trådløse indstillinger og skriv ned SSID- eller netværksnavnet.

2.

Installer og konfigurer den anden router ved hjælp af instruktionerne, der er pakket i routeren placere den halvvejs mellem den oprindelige router og den computer, der har brug for adgang til netværket. Tænd denne anden router.

3.

Log ind på den nye router og brug din webbrowser adgang til afsnittet Gentagelsesindstillinger Ændre oplysningerne i MAC Address-feltet og SSID-feltet for at matche oplysningerne i den første router. Andre felter kan være til stede, men de eneste der skal ændres, er de to ovennævnte.

4.

Gem indstillingerne og genstart routerne for at de nye indstillinger træder i kraft, og routerne skal forbinde til hinanden.

Tips og advarsler

  • Ikke alle trådløse routere understøtter Repeater-tjenesten.
  • Som teknologien går videre, så gør computernetværk. Selv om virksomhedens computernetværk opretholder den kablede teknologi, hovedsageligt af sikkerhedsmæssige årsager, er de private eller hjemmenetværker blevet næsten fuldstændig erstattet af trådløs teknologi. Wi-Fi er blevet en fordel for nogle restauranter og kaffebarer for at tiltrække kunder. Men trådløs teknologi er begrænset, når det kommer til afstande og signalstyrke. En god stabil forbindelse afhænger helt af signalet. Hvis du ønsker at udvide dit netværk af en eller anden grund, er der flere muligheder.