Sådan fejlfindes en opsætning af WAP54G over Ethernet-kablet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut en pc til WAP54G ved at tilslutte den ene ende af et Ethernet-kabel til computerens Ethernet-port. Slut den anden ende af kablet til det trådløse adgangspunkt ved hjælp af en af ​​de fem Ethernet-brugerforbindelsesporte. Bemærk, at den sjette Ethernet-port, der er mærket 'Internet', bruges til indgående internetdata, og bør ikke bruges til at få adgang til WAP54Gs indstillinger. Tænd for WAP54G.

2.

Indtast den lokale internetprotokoladresse for det trådløse adgangspunkt i en internetbrowser. Standard IP-adressen til Linksys WAP54G er 192.168.1.1. Hvis IP'en ikke er blevet ændret, indlæses en log-in-prompt i internetbrowserens vindue. Fabriksstandard-login-navnet til WAP54G er 'admin', og adgangskoden er 'adgangskode'. Indtast disse oplysninger, når bedt om, og GUI'en, der indeholder netværksindstillingerne, skal vises.

3.

Klik på den trådløse fane i GU54-menuen på WAP54G og kontroller de grundlæggende trådløse indstillinger. at navngive det trådløse netværk og indstille udsendelsesoplysningerne. Hvis trådløse enheder ikke kan oprette forbindelse til routeren, skal du sørge for, at deres indstillinger stemmer overens med routerens indstillinger. Indstil SSID-udsendelsesindstillingen i det mindste til 'aktiveret'. vil sikre, at adgangspunktet sender et læsbart signal til alle trådløse enheder.

4.

Klik på fanen 'trådløs sikkerhed' i adgangspunktets GUI og gennemgå sikkerheden indstillinger af netværket. Hvis trådløse computere kan finde det trådløse signal, men ikke oprette forbindelse til det, er sikkerhedsindstillingerne sandsynligvis årsagen til problemet. Sørg for, at adgangskoden i denne menu matcher adgangskoden på de computere, der skal bruge den trådløse forbindelse. Kontroller også, at sikkerhedstypen for det trådløse netværk matcher sikkerhedsindstillingerne på de trådløse computere.

Tips og advarsler

  • En fælles og pålidelig sikkerhedsmodus For trådløse trådløse forbindelser er WAP eller trådløs programprotokol, som gør det muligt for dig at bruge adgangskoder på op til 63 tegn.
  • Når et trådløst adgangspunkt ikke kan tilsluttes til en trådløs enhed, er en Ethernet-port ofte en bekvem måde til at løse problemer med netværksforbindelser. Linksys WAP54G trådløse adgangspunkt har fem Ethernet-porte indbygget, så det er nemt at fastsætte forbindelsesproblemer via Ethernet-kabel. Den grafiske brugergrænseflade (GUI), der installeres på alle Linksys trådløse routere og adgangspunkter, har indstillinger, der kan ændres via en Ethernet-forbindelse. En lille fejlfinding på et WAP54G-adgangspunkt bør løse eventuelle problemer med tilslutning og muliggøre et smidigt trådløst netværk.