Internet Explorer 7 Webudviklingsværktøjer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Windows Internet Explorer 7 blev udgivet i 2006, og det var en del af Windows Vista og Server 2008-pakken. Det fulgte op Internet Explorer 6, som var en del af Windows XP og Server 2003-pakken. I 2010 er den nyeste version af Internet Explorer Internet Explorer 8. Udviklingsværktøjer til Internet Explorer giver dig mulighed for at oprette og fejle websider og HTML (HyperText Markup Language) indhold og scripts (skriftlige kommandoer, der giver dig mulighed for at automatisere, hvordan du sender og / eller modtage oplysninger fra din computer eller andre computere).

Fiddler

Dette værktøj er kompatibelt med alle versioner af Internet Explorer, Opera og Mozilla Firefox, og det er også kompatibelt med .NET-sproget. Fiddler er et freeware program, der giver dig mulighed for at logge og fejle HTTP (HyperText Transfer Protocol) eller HTTPS (HyperText Transfer Protocol Secure) trafik, der bevæger sig mellem din computer og internettet. Du kan opsætte programmet, så det bryder op data med bestemte intervaller, og du kan også manipulere både indgående og udgående information. Andre funktioner i dette program omfatter et arrangement baseret på scripting (oprettelse af script ved hjælp af arrangementer). Freeware refererer til ethvert program, som du kan downloade, bruge og dele uden at skulle betale et licensgebyr.

Ajax View

Ajax View giver dig mulighed for at se, hvad din webapplikation vil se ud på klientcomputere. Ajax (asynkron JavaScript og XML) er en programmeringsteknik, der bruges til at oprette webapplikationer. Dette værktøj giver dig mulighed for at indsætte profileringskode (får oplysninger om programmets ydeevne, som hjælper dig med at optimere programmet bedre) i dine applikationer, og det kan også finde ud af, hvor problemer opstår. Dette vil give dig kontekstuelle oplysninger om hvor der opstår fejl eller fejl. Dette er et gratis program, og det er også tilgængeligt som et værktøjsværktøj inden for Microsoft Visual Studio AJAX profilerudvidelser.

Udvikler Tool

Udvikler Toolbar er et gratis værktøj fra Microsoft, og det er kompatibelt med Windows Server 2003, XP og Vista. Dette værktøj giver dig mulighed for at generere websider, og du kan også ændre eller se websideens DOM (dokumentobjektmodel). DOM gør det muligt at se objekter og interagere i XML (eXtensible Markup Language), XHTML (eXtensible HyperText Markup Language) og HTML-dokumenter, herunder websider. Andre funktioner i dette værktøj omfatter evnen til at manipulere Internet Explorer-indstillinger, og du kan ændre opløsningen i browservinduet. Du kan downloade dette værktøj fra Microsoft-webstedet.