Sådan ConnectTwo computere med Bluetooth

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tænd Bluetooth på begge computere. Klik på 'Start' og åbn 'Alle programmer', klik på 'Bluetooth'.

2.

Klik på 'Valg' og klik på 'Slå discovery on'. Klik på 'OK' og vent på computerne for at finde hinanden. Sørg for, at 'Tillad Bluetooth-enheder at oprette forbindelse til denne computer' har en check ud for den. Den computer, der modtager filerne, er den eneste, du skal indstille opdagelsen på, men hvis du skal overføre filer frem og tilbage, skal du finde opdagelse på begge computere.

3.

p> Bekræft, at forbindelsen er fuldført ved at højreklikke på en fil for at overføre og vælge 'Send til Bluetooth-enhed.'

4.

Vælg den anden computer, hvis der er mere end en enhed i listen. Indtast et kodeord, hvis computeren beder om en. Klik på 'Next'.

5.

Indtast adgangskoden på modtagercomputeren og accepter filoverførslen.

Tips og advarsler

  • Bluetooth-specifikationer kræver, at enhederne ligger inden for 30 fod af hinanden. Prøv at flytte dine computere tættere på hinanden, hvis du ikke kan oprette forbindelse.
  • Slå funktionalitet fra, når den ikke bruges til at forhindre uautoriserede personer i at få adgang til dine filer.
  • Bluetooth er navnebror af det første århundrede, King of Denmark, Harald I Bluetooth. Ifølge University of Tennessee, 'Harald Bluetooth United Denmark og Norway, vil Bluetooth i dag forene computernes og telekomens verdener.' Enheder bruger Bluetooth til at forbinde uden ledninger og dele data. Deling af filer på computere via Bluetooth er en fordel for computerbrugere med en begrænset internetforbindelse med båndbredde. Brugere kan downloade filer på en computer og Bluetooth filen til en anden computer, hvilket sparer at downloade filen to gange. Brug af Bluetooth til at sende personlige filer til en anden computer er mere sikker end at sende dem over et åbent netværk.