Sådan Netværk Min PC u0026 Laptop

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut din router til en stikkontakt i nærheden af ​​dit højhastigheds modem internet modem. Kør et kort Ethernet-kabel fra modemet til routeren. Du skulle have fundet et kort Ethernet-kabel i pakken med din router.

2.

Slut både bærbar pc og pc til routeren ved hjælp af ekstra Ethernet-kabler. Hvis du foretrækker at oprette et trådløst netværk, skal du springe over dette trin.

3.

Læg routers installationsprogram til enten pc'en eller den bærbare computer. starter ikke automatisk, skal du gå til 'Denne computer' og dobbeltklikke på ikonet på det optiske drev.

4.

Følg anvisningerne på skærmen for at oprette en unik servicesætidentifikator, eller SSID, og ​​konfigurere WEP- eller WPA-sikkerhed for dit netværk. SSID'en bliver navnet på dit netværk, og WEP og WPA bruges til at sikre dit netværk og forhindre andre brugere i at få adgang til din forbindelse og data.

5.

Log på resterende computer efter konfiguration af netværket, og du finder en beskedboble over højre side af proceslinjen, der angiver, at der er registreret en ny trådløs forbindelse. Klik på meddelelsen for at afsløre en liste over tilgængelige netværk. Find dit netværk s SSID, klik på det og klik på 'Connect.' Indtast det kodeord, du oprettede tidligere for at forbinde computeren til netværket.

Hvis du som mange computerbrugere har både en pc og en bærbar computer i din husstand, vil du sandsynligvis få gavn af at blive medlem af begge maskiner via et hjemmenetværk. For at gøre dette skal du have en router, kablet eller trådløs i forbindelse med dit eksisterende højhastigheds modem. Opsætning af et kablet netværk er ret nemt, men det kræver, at du kører lange Ethernet-kabler i hele dit hjem. Opsætning af et trådløst netværk er stadig ret nemt, men kræver nogle få trin.