Sådan åbner du porte på min router for '' Age of Empires 3 ''

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn din webbrowser, og indtast din routerens internetprotokoladresse i adresselinjen, og tryk derefter på 'Enter' -tasten på tastaturet. Et eksempel på en router-IP-adresse er 192.168.1.1.

2.

Klik på linket eller fanen mærket 'Port Forwarding' eller 'Port Range Forward.' Navnet kan være anderledes afhængigt af din router.

3.

Indtast '2300' som begyndelsen eller starten af ​​det første interval.

4. <

5.

Kontroller, at både TCP (Transmission Control Protocol) og UDP (User Datagram Protocol) er aktiveret som protokollen til portområdet 2300 til 2310.

6.

Indtast '80' som start og slutning af det næste portinterval.

7.

Vælg TCP som protokol for 80 portintervallet.

8.

Indtast computerens IP-adresse ved siden af ​​hver port

9.

Aktiver hvert portinterval, hvis det er nødvendigt.

10.

Gem ændringerne i din router og vente for at routeren skal opdatere.

Tips og advarsler

  • Hvis du bruger et firewallprogram som Windows Firewall, skal du åbne det samme port range for Age of Empires 3 for at passere gennem firewallen.
  • Nogle routere giver dig mulighed for at aktivere en 'Gaming' indstilling i konfigurationspanelet el.
  • Ældre routere kan muligvis ikke give dig adgang til et portinterval. I dette tilfælde skal du indtaste en separat videresendelse for hvert portnummer, f.eks. 2300, 2301, 2302, 2303.
  • Pas på at lade alle andre router konfigurationsindstillinger uberørt. Hvis du ændrer andre indstillinger, kan det ødelægge din netværkstjeneste.
  • For at kunne spille et multiplayer-spil Age of Empires 3, enten over internettet eller på et lokalt netværk, skal du sørge for, at din router er konfigureret til at holde de pågældende porte åbne for det spil, der skal bruges. Hvis du ikke opretter din router for at åbne disse porte, kan du få beskeden 'Mislykket at deltage i spil'. Denne konfiguration hedder port videresendelse og oprettes ved at få adgang til din router via en webbrowser.