Sådan får du adgang til internettet på en bærbar computer ved hjælp af en Verizon BlackBerry og Bluetooth

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gør BlackBerry discoverable ved at klikke på 'Bluetooth' under 'Options' menuen og indstil feltet 'Discoverable' til 'Yes.'

2.

Pair computeren med telefonen ved at åbne Windows Kontrolpanel og vælge 'Bluetooth-enheder'. Klik på 'Tilføj', og klik på afkrydsningsfeltet ud for 'Min enhed er konfigureret og klar til at blive fundet.' Klik på 'Næste', og vælg derefter 'Lad mig vælge min egen adgangskode.' Skriv en adgangskode, du vil huske i feltet, og klik på 'Næste'.

3.

Indtast den samme adgangskode i feltet på BlackBerry, og klik på trackballen på Når parringen er afsluttet, skal du klikke på 'Udfør' på guiden Bluetooth-enhed på computeren. Når BlackBerry beder dig om at acceptere den indkommende Bluetooth-forbindelse, skal du klikke på 'Don t t Again' og derefter vælge 'Ja'. < /p>

4.

Sæt navnet på internetadgangspunktet på computeren. Dette findes under 'Telefon og modemvalg' i Windows Kontrolpanel. Vælg fanen 'Modems', og vælg derefter 'Standardmodem Over Bluetooth Link.' I samme vindue skal du klikke på 'Egenskaber' og vælge fanen 'Avanceret'. I feltet for 'Ekstra initialiseringskommandoer' skal du indtaste + CGDCONT = 1, 'IP', 'inetgsm.vzw3g.com.' Husk at inkludere citatmærkerne i koden. Klik på 'OK' i vinduet og derefter igen i vinduet 'Telefon og modemvalg'.

5.

Konfigurer en opkalds netværkskonto på computeren. Fra menuen 'Start' skal du vælge 'Indstillinger' og derefter 'Netværksforbindelser'. Højreklik på 'BlackBerry-opkaldsforbindelse', og vælg 'Egenskaber' i pop op-menuen. I feltet 'Egenskaber' skal du indstille 'Connect using' til 'Modem - Standardmodem over Bluetooth Link.' På fanen 'Netværk' skal du vælge 'Internet Protocol (TCP / IP)' og derefter klikke på 'Egenskaber' og 'Avanceret'. Marker afkrydsningsfeltet ud for 'Brug IP Header Compression' i fanen 'General'. Klik på 'OK' for at lukke alle vinduer.

Start guiden Ny forbindelse ved at vælge 'Indstillinger' fra menuen 'Start', og klik derefter på 'Netværksforbindelser' og dobbelt -Clicking 'New Connection Wizard.' Når du går gennem guiden af ​​guiden ved at klikke på 'Næste', skal du indstille følgende muligheder: 'Opret forbindelse til internettet', 'Konfigurer min forbindelse manuelt', 'Tilslut via et opkaldsmodem' og 'Modem - Standard Modem Over Bluetooth Link. ' Hvis guiden derefter viser skærmen 'Vælg en enhed', skal du vælge 'Modem - Standardmodem.'

7.

Indstil feltet 'Telefonnummer' med '* 99 # .' Klik på 'Næste'. Hvis du får en skærm, der beder om brugernavn og kodeord, skal du lade disse felter være tomme; Verizon APN kræver det ikke.

Klik på 'Næste' og derefter 'Afslut' for at lukke guiden.

9.

p>

Tilslut den bærbare computer til internettet via BlackBerry. Klik på det navn, du valgte for den nye forbindelse i afsnittet 'Netværksforbindelser' i vinduet 'Indstillinger'. Hvis du ser skærmen, hvor du bliver bedt om brugernavn og adgangskode, skal du lade felterne stå tomme. Klik derefter på 'Dial.'

Tips og advarsler

  • Du skal kun konfigurere opkaldsnetforbindelsen på computeren første gang du bruger den . Derefter vises det som en af ​​dine netværksforbindelsesmuligheder i Windows.
  • Det er en god ide at tjekke din Verizon-kontrakt for at se, hvad du bliver opkrævet pr. Minut for telefonlinjens dataoverførsler. Det vil hjælpe dig med at beslutte, om du virkelig bør bruge din BlackBerry som modem, eller om du vil være bedre at finde den nærmeste offentlige Wi-Fi-zone i stedet.
  • APN-dataene i denne procedure er specifikke til Verizon-trådløse kunder, du skal bruge forskellige APN-indstillinger, hvis du har en anden trådløs udbyder.
  • Forsøg ikke at bruge internetbrowseren eller nogen apps på din BlackBerry, mens du bruger det som modem Dette kan forstyrre modemforbindelsen.
  • Sørg for at fjerne ethvert Ethernet-stik fra din bærbare computer, før du ringer gennem modemet.
  • Hvis du har en BlackBerry udstyret med Bluetooth, kan du bruge den som et nødløst trådløst modem til. Det er ikke en hurtig eller billig vej at gå, men hvis du har brug for at komme på internettet, og du har ikke adgang til en Wi-Fi eller Ethernet-forbindelse, kan du indstille BlackBerry til at gøre jobbet om et par minutter. Du vil være begrænset til opkaldshastigheder, der er meget langsommere end Wi-Fi eller DSL, og du kan betale en upcharge til dataoverførsler på din telefonregning også.