Sådan installeres Active Directory Admin Tools

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Indsæt installationsprogrammet til Windows 2000. Klik på 'Cancel' på skærmen, der åbnes, og beder dig om at installere Windows 2000.

2.

Dobbeltklik på ikonet 'Denne computer' på Windows 2000-skrivebordet. Højreklik på cd-drevbrevet og vælg 'Udforsk.' Dette åbner et Explorer-vindue med en liste over filer på cd'en.

3.

Dobbeltklik på mappen 'i386'. Dobbeltklik på 'Adminpak.msi.' Dette åbner en installationsdialogboks. Klik på knappen 'Næste' for at starte installationen. Når installationen er færdig, skal du klikke på 'Udfør' for at lukke installationsguiden.

Windows 2000 er et ældre operativsystem, som bruges til nogle servercomputere. Operativsystemet bruges typisk som backup-server eller til håndtering af små serviceanmodninger fra klientcomputere. Active Directory er et værktøj, der bruges til at administrere brugere og netværksrettigheder. Windows 2000 installations-cd'en indeholder nogle tilføjelsesværktøjer, der bruges til at administrere dine Windows 2000-brugere. Dette er gavnligt for netværksadministratorer, der skal administrere hundredvis af brugere.