Sådan overfører du e-mail til Google

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Log ind på din Gmail-konto i din webbrowser. Klik på linket 'Indstillinger' øverst til højre i Google Gmail-grænsefladen.

2.

Klik på 'Konti og import'. I den første sektion, der er mærket 'Importer mail og kontakter', skal du klikke på knappen, der er mærket 'Importer mail og kontakter.'

3.

Skriv den e-mail-adresse, du vil importere. Klik på 'Næste'. Indtast adgangskoden til kontoen, og klik på 'Næste'. Gmail importguider logger ind på e-mailens server og importerer din e-mail direkte fra din e-mail-udbyders adresse. Google sender en bekræftelses-email til din Gmail-konto for at kontrollere, at processen er færdig.

Gmail er en web-baseret e-mail-løsning leveret af Google. Den web-baserede e-mail-løsning gør det nemmere at holde styr på e-mails og kontakter, selv når du rejser, fordi alt du behøver er adgang til internettet for at se dine meddelelser. Hvis du vil importere dine e-mail-meddelelser, har Gmail-ingeniører givet En automatiseret importproces, der importerer meddelelser fra din indbakkefil på skrivebordet til den webbaserede e-mail-konto.