Ethernet til Ethernet Crossover Adapter

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Anvendelse

Ethernet-overgangen forbinder et almindeligt eller lige gennem Ethernet-kabel og en computer eller netværksenhed, der gør det muligt for kablerne at transmittere data i begge retninger, hvilket ikke er typisk for et grundlæggende straight-through-kabel. Denne konfiguration kan erstatte brugen af ​​et enkelt Ethernet-kabel i små netværk, f.eks. Når en bruger konfigurerer to Windows-computere, mens du bruger Network Wizard.

Fordele

Crossover-adapteren giver funktionaliteten til at skifte dataoverførslen retning. I mange lokale netværk (LAN) er en dyrere enhed, såsom en netværksafbryder eller en router, i stand til dette. Crossover adapteren er også mindre end en router. Endvidere behøver en person, der er i besiddelse af denne adapter, ikke at købe og opbevare et Ethernet-crossover-kabel udover de almindelige kabler.

Overvejelser

Selvom der er nogle fordele ved at bruge en crossover-adapter, er disse adaptere er temmelig usædvanlige fra september 2010. Crossover-kabler og netværksenheder, herunder switche, nav og routere (som ofte udfører de tre pligter), er tilgængelige på mange elektronik- eller store boksforretninger. Netværksadministratorer kan bruge Ethernet-crossover-adaptere, som f.eks. SuperLooper, til at oprette en multi-directional forbindelse mellem et straight-through Ethernet-kabel og en Ethernet-port.