Hvordan konfigurerer jeg POE i Cisco 2960?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Vælg knappen 'Start' på Windows XP-computeren. Klik på ikonet 'Alle programmer', og vælg derefter ikonet 'Tilbehør', og klik derefter på kommandolinjens ikon. Kommandolinjevinduet vises.

2.

Skriv 'telnet aaa.bb.cd' ved kommandoprompten, og erstatte 'aaa.bb.cd' med IP-adressen af Cisco 2960, og tryk så på 'Enter' -tasten.

3.

Indtast adgangskoden til telnetadgang til Cisco 2960, når du bliver bedt om det, og tryk så på 'Enter' .

Skriv 'aktiver' ved kommandoprompten, og tryk så på 'Enter' -tasten.

5.

Indtast Privileged Exec-adgangskoden, når du bliver bedt om det ved kommandoprompten, og tryk på 'Enter' -tasten. Indtast derefter 'konfigurationsterminal' ved kommandoprompten og tryk på 'Enter' -tasten.

6.

Type 'interface quickethernet1 / 2,' erstatter 'fastethernet1 / 2' med navnet på en grænseflade, hvor du vil aktivere PoE, og tryk så på 'Enter' -tasten. Derefter, mens du er i grænsefladekonfigurationstilstand, skal du skrive 'power inline auto' og trykke på 'Enter' -tasten. Gentag dette trin for hver grænseflade, hvor PoE er påkrævet.

7.

Skriv 'slut' ved kommandoprompten og tryk på 'Enter' -tasten.

PoE (som står for Power over Ethernet) er en standard, der blev etableret i begyndelsen af ​​2000'erne, hvilket gør det lettere at fjerne strømkabler til lavspændingsenheder ved at levere strøm via netværkskabler. For at PoE skal arbejde, skal enheden, der drives af PoE, understøtte den samme standard som PoE-kontakten, der er tilsluttet enheden. Switch hardware skal også konfigureres til at levere PoE service, hvilket kan kræve opgradering af strømforsyninger og / eller portmoduler. PoE sænker de samlede omkostninger ved netværksinstallation og vedligeholdelse og er let at aktivere på en Cisco 2960-switch på få minutter.