Hvordan man sammenligner internetleverandører i Michigan

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Internetforskning

Hvis du ikke allerede har internettet i dit hjem, kan du besøge dit lokale bibliotek for at tjekke de bedste tilbud. Besøg hver udbyderes websted for at få deres aktuelle priser. Du kan ofte tilmelde dig tjenesterne straks online.

Ordet

Spørg dine venner, kollegaer og slægtninge, hvilke internetudbydere de bruger. De vil være mere ærlig end nogen gennemgang kan du finde online og vil give dig fordele og ulemper ved den service, de bruger. Som en ekstra bonus tilbyder nogle udbydere incitamenter til dem, der anbefaler deres service.

Direkte kontakt

Nogle gange er det bedste tilbud bliver ikke offentliggjort. Prøv at ringe til internetudbyderne direkte og se hvilke tjenester de kan tilbyde dig til rabat. Udbydere vil ofte smide gratis tjenester til nye medlemmer, især hvis du nævner andre virksomheder og de tilbud, du kan få gennem dem. Da populariteten af ​​internettet fortsætter med at vokse, vokser antallet af internetudbydere også. Der er mange virksomheder i Michigan, der leverer internettet til de næsten 10 millioner indbyggere i staten. Fordi der er så mange valg, kan Michiganders få det bedste tilbud ved at sammenligne de forskellige pakker.