Sådan genstarter du en fjernbetjening

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn din webbrowser på din hjemmecomputer og navigere til et websted, der tilbyder fjernadgangstjenester som LogMeIn eller SkyFex (se Ressourcer). Følg trinene for at oprette en gratis konto, og log derefter ind på din konto.

2.

Naviger til downloadafsnittet og download værtsprogrammet på din computer. Når du er downloadet, skal du installere programmet. Start computeren igen for at programmet skal begynde at køre.

3.

Åbn webbrowseren på den computer, hvorfra du ønsker adgang til hjemmecomputeren og navigere til den hjemmeside, du valgte fjernadgangstjeneste. Log ind på din konto og naviger til det afsnit, der lister din hjemmecomputer. Klik på linket for at etablere fjernforbindelsen.

4.

Brug musen og tastaturet til at starte en genstart af din hjemmecomputer, når en forbindelse er etableret på dit hjemme-skrivebord. < / p> En af de store fordele ved internettet er muligheden for at få adgang til computere eksternt. Hvis du er på arbejde, og du har brug for nogle oplysninger fra din hjemmecomputer, er det blevet meget nemt at få adgang til din computer via internettet og hente dataene. Men hvis den computer, du skal have adgang til, har et problem, og du skal genstarte det, skal du gøre det eksternt. Der findes værktøjer til at hjælpe dig med at genstarte computeren eksternt.