Sådan gør du fjernhjælp på en Compaq

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Aktivering af fjernhjælp via Windows Messenger

1.

Åbn Windows Messenger og klik på 'Værktøjer' øverst i Windows Messenger-vinduet. Rul musen hen over 'Ask for Assistance' og vælg e-mail-adressen til den ekspert, som du gerne vil hjælpe dig med dit problem. Eksperten skal også være online og tilsluttet Windows Messenger for at modtage din anmodning om hjælp. Når eksperten accepterer din anmodning, vises en dialogboks og spørger dig om du vil starte en chat-session med fjernunderstøttelse. Klik ja for at fortsætte.

2.

Forklar dit problem til din ekspert i meddelelsesfeltet. Din ekspert vil nu have mulighed for at forklare for dig, hvad de vil gøre for at løse problemet og vil klikke på 'Take Control' -alternativet. Der vises en dialogboks på din computer, der spørger, om du vil have din ekspert til at tage kontrol over din computer. Hvis du føler, at deres foreslåede løsning er sikker, og du stoler på deres dom, skal du klikke på 'Ja' for at fortsætte. Din ekspert vil tage kontrol over din computer og begynde at løse dit problem.

3.

Klik på 'Stop Control' -knappen når som helst under Remote Assistance-sessionen, hvis din ekspert gør noget du vil ikke have gjort på din computer, eller hvis du ikke er tilfreds med deres metode til at løse dit problem.

Aktivering af fjernhjælp på Windows XP via e-mail

1.

Klik på 'Start' knappen i nederste venstre hjørne af computerskærmen. Vælg 'Hjælp og support' for at åbne menuen 'Hjælp og support'.

2.

Dobbeltklik på 'Fjernhjælp', vælg 'Inviter nogen til at hjælpe dig 'og indtast ekspertens emailadresse, når du bliver bedt om det. Klik på Fortsæt, og siden' Email a invitation 'åbnes.

3.

Indtast dit navn i' Forum ' tekstboks og forklare dit problem, klik på 'Fortsæt', når du er færdig. En anden side åbnes, der beder dig om at angive en adgangskode og udløbstid for Remote Assistance-sessionen, udfyld disse afsnit i dine specifikationer og klik på 'Send invitation'. ekspert modtager din e-mail-anmodning om fjernhjælp, de vil være i stand til at tage kontrol over din computer og begynde at løse dit problem.

Aktivering af fjernhjælp i Windows Vista og Windows 7

1.

Klik på Windows Vista 'Start' -knappen i nederste venstre hjørne af computerskærmen, og vælg 'Alle programmer'. Klik på 'Vedligeholdelse' og vælg 'Remo te Assistance 'mulighed. Følg den nemme trinvise vejledning til at starte fjernhjælp via e-mail (meget ligner processen med at aktivere fjernhjælp på Windows XP via e-mail).

2.

Klik på vinduet 's 7' Start '-knappen i nederste venstre hjørne af computerskærmen. Skriv' Hjælp 'i dialogboksen og tryk på enter. Klik på' Windows Remote Assistance 'for at åbne Fjernhjælp.

3.

Vælg indstillingen 'Inviter nogen til at hjælpe dig' og følg de nemme trinvise vejledninger for at sende en invitation via e-mail (igen, meget lig med at bruge fjernhjælp i Windows XP via e-mail ).

Tips og advarsler

  • Den ekspert, du vælger at hjælpe dig med dine problemer, bør altid være en person, du stoler på og ved, vil gøre deres bedste for at hjælpe du virkelig. Overvåg hver fjernunderstøttelses session du starter, så du kan lære at løse dit problem for dig selv næste gang.
  • Fjernhjælp gør fejlfinding og løsning af problemer på din computer problemfrit og nemt. Hvis du har et problem med din Compaq og har brug for en ekspert --- om det er en ven, et familiemedlem eller en computertekniker --- for at hjælpe med løsningen, aktiver fjernhjælp, og de vil kunne hjælpe dig fra hvor som helst i verden ved at tage kontrol over din computer, så længe du både er tilsluttet internettet. Afhængigt af hvilket Windows-operativsystem din Compaq kører, er der flere måder at aktivere Remote Assistance på.