Sådan streams lyd over et netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen. Klik på 'Kontrolpanel' for at åbne konfigurationsvinduet med flere links til værktøjer. Skriv 'Netværk og delingscenter' i søgefeltet i øverste højre hjørne, og tryk på 'Enter'. Klik på linket for at åbne dit delingscenter.

2.

Klik på 'HomeGroup.' En hjemmegruppe er en netværksopsætning for hjemmenetværker, der gør det nemt at dele filer på tværs af computere. Marker afkrydsningsfeltet 'Musik' i afsnittet 'Del biblioteker og printere'. Markér afkrydsningsfeltet 'Stream my music to all devices in my homegroup'. Klik på 'Gem ændringer'.

3.

Klik på 'Skift indstillinger for avanceret deling'. Dette åbner et nyt konfigurationsvindue. Klik på 'Media Streaming Options.' Klik på 'Tilføj' for at åbne en liste over brugere, der er konfigureret på netværket.

4.

Dobbeltklik på 'Alle', hvis du vil tillade alle i dit netværk at streame musikken fra din computer. Ellers skal du klikke på hvert brugernavn individuelt og klikke på 'OK'.

5.

Åbn Windows Media Player på en anden computer på dit netværk. Klik på 'Andre biblioteker' for at se de delte streamingmedier på netværket.

Din Windows-computer giver dig mulighed for at streame musik på tværs af dit netværk, hvilket betyder at du kan være vært for sange på en computer og lytte til dem på enhver computer på netværket. Dette opnås ved hjælp af netværksindstillingerne til Windows-maskinen. Dette er gavnligt for en hjemmebruger, der holder musik placeret på en computer, men ønsker at lytte til musikken på en anden computer i hjemmet.