VoIP u0026 Cat6 Issues

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  VoIP står for voice over internet protocol, en metode til at sende og modtage talemeddelelser som pakker af data via en onlineforbindelse. Det er normalt billigere end traditionelle telefonlinjer, og nogle mennesker vælger at skifte til VoIP for at spare penge. Cat6 simple står for kategori 6, en type tråd, der er bundet sammen i en dobbelt streng for at reducere interferens. Det er en af ​​de stærkeste ledninger, der bruges sammen med VoIP-tjenester.

Trafik

Trafikken refererer til, hvor meget information der skal overføres op og ned på Cat6-kablet for at VoIP'en skal fungere problemfrit. Til boligformål bør Cat6 være fint, og mange boligsystemer bruger i stedet Cat3 eller Cat4. Men for kontorer, hvor der er hyppig telefonkommunikation, kan ikke engang Cat6 være tilstrækkelig, og selskabet må muligvis vælge en tykkere ledning. Virksomheder skal omhyggeligt måle deres behov, før de træffer beslutninger om VoIP-systemer for at undgå dette problem med overtraffelse.

Omkostninger

Omkostningerne er altid et vigtigt spørgsmål for VoIP-systemer, ikke med hensyn til service --- hvilket er højt omkostningseffektiv --- men hvad angår installation. Virksomheder skal typisk udskifte ikke kun deres telefoner, men alle andre enheder, der engang var kompatible med telefonerne. Cat6 wire kan være pålidelig, men det er også en af ​​de dyreste typer af ledninger til VoIP. Disse forudgående omkostninger kan være for tunge for nogle budgetter, så virksomhederne skal også bestemme, hvad de samlede omkostninger for VoIP-switchen ville være, før de træffer nogen beslutninger.

Internetforbindelser

VoIP-systemer afhænger altid af pålideligheden af ​​internetforbindelser. Selvom Cat6-kablet er tilstrækkeligt, er internet båndbredden muligvis ikke. Båndbredde varierer ofte ikke kun ved brug, men også af naturlige serverproblemer. Hvis en virksomhed ikke har meget pålidelige internetforbindelser til alle sine telefonlinjer, vil VoIP-tjenesten falde ind og ud, hvilket gør det vanskeligt eller umuligt at bruge.

Sikkerhed

Sikkerhed er et andet problem, virksomheder skal overveje, når beskæftiger sig med VoIP. De kobberledninger, som telefonvirksomheder bruger, er ret sikre --- ingen kan let aflytte på samtaler, hvis de ikke er forbundet med virksomhedens system. VoIP-forbindelser tilbyder imidlertid ikke denne iboende stabilitet. Online datastrømme kan hackes og set af andre, hvilket gør det svært at beskytte følsomme oplysninger.