Hvad betyder FTP med hensyn til teknologi?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

FTP-web uploads

FTP upload bruges til at overføre websider fra designerens skrivebord til internettet. Dette gør det muligt for webdesignere og hjemmebrugere at designe og ændre webindhold fra deres placering, overføre data via FTP og øjeblikkeligt opdatere hjemmesiden med alle aktuelle og nødvendige oplysninger.

FTP-filoverførsel til PO-sporing

FTP bruges af store detailhandlere til at spore fremskridtene i forsendelser, der kommer til deres butikker. Dataene uploades fra en leverandør ' s placering via FTP og bliver umiddelbart tilgængelig for butikkerne at vide, hvornår produkterne vil være tilgængelige.

FTP for Global Economics

FTP giver virksomheder mulighed for at få arbejdere overalt på kloden. En medarbejder kan tage data fra sin placering og uploade den via FTP til firmaets hovedkvarter. Dette skaber en større pool, hvorfra virksomhederne kan få ressourcer. FTP- eller File Transfer Protocol er en metode til at overføre data elektronisk fra en computer til en anden via internettet. Det giver brugerne mulighed for sikkert at dele store mængder data og billeder, uanset hvor de er placeret. FTP bruger to separate porte, en til kommandoer og en til data. I modsætning til konventionel internetbrug kræver FTP et FTP-program. Den computer, der modtager dataene, skal give adgang til den computer, der sender dataene til overførslen, der finder sted.