Hvad du behøver for high-speed internet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Internetudbyder

Find en internetudbyder (ISP). De mest almindelige typer af højhastigheds-internetudbydere er kabel og DSL. Kabel kommer gennem eksisterende kabellinjer til fjernsyn. DSL ledes gennem eksisterende telefonlinjer. Enten vil kræve et månedligt gebyr og i nogle tilfælde en kontrakt.

Modem

Et modem forbinder computeren med internetforbindelsen. Et kabel- eller DSL-modem er påkrævet, afhængigt af internetudbyderen. Nogle internetudbydere kan leje modemer, eller du kan købe en hos en lokal elektronikbutik.

Router

En router giver mulighed for at dele højhastighedstilslutningen via flere computere i hjemmet. En trådløs router tillader enheder at oprette forbindelse til netværket over luften uden at fysiske ledninger kører. En normal router har Ethernet-porte for hver enhed, der skal tilsluttes. Vælg den router, der passer bedst til dine behov. En højhastigheds-internetforbindelse er den bedste måde at nyde alt, hvad internettet har at byde på. Fra enkle opgaver som at tjekke e-mail til de mest intensive operationer, som live streaming video, åbner højhastigheds-internet døren til en bred vifte af muligheder.