Hvordan åbner jeg min Netgear fra strenge til åbne?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn Internet Explorer eller Mozilla Firefox.

2.

Skriv '192.168.0.1' i adresselinjen og tryk på 'Enter. ' Dette vil bede dig om et brugernavn og en adgangskode.

3.

Indtast dit brugernavn og adgangskode i de tilsvarende felter, og klik på knappen 'OK' for at logge ind. Hvis du ikke har oprettet et brugernavn og en adgangskode, er standardnavnet 'admin' og standardadgangskoden er 'adgangskode'.

4.

Klik på linket 'UPnP' på nederst på venstre side. Dette vil indlæse Universal Plug and Play-indstillingerne i midten af ​​skærmen.

5.

Klik i afkrydsningsfeltet ud for 'Slå op på' og tryk derefter på 'Apply 'knappen. Genstart de hardwareenheder, der er tilsluttet din NETGEAR-router.

Tips og advarsler

  • Husk at altid videresende portene til dine applikationer. Dette findes i afsnittet 'Port Forwarding' på NETGEAR setup-siden.
  • Network Address Translation (NAT) tillader en eller flere lokale Internet Protocol (IP) adresser til at fungere og kommunikere som en Internet IP-adresse. Dette er især nyttigt for enheder, der kun tildeles en lokal IP-adresse fra en netværksenhed som en router. Hvis du har en enhed, der er tilsluttet internettet via en NETGEAR-router, kan du muligvis modtage en fejlmeddelelse på nogle programmer, hvis din NAT er streng. Dette er en meget almindelig fejl på spilkonsoller og video streaming enheder. En streng NAT forhindrer dig i at kommunikere frem og tilbage fra den lokale IP til en fjern Internet-IP. Heldigvis kan du aktivere Universal Plug and Play (UPnP) på en NETGEAR-router, som gør det muligt for disse applikationer på lokale enheder at kommunikere med fjernadresser.