Komponenter i Webcasting

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Webcasting bliver hurtigt en primær måde at kommunikere gennem moderne teknologi. De komponenter, der udgør en vellykket webcast, kan være mere end den gennemsnitlige bruger ville tænke. Komponenter er nødvendige for at sende en web-udsendelse, ligesom separate enheder skal bruges til at modtage og reagere på indledende transmissioner. Udover brugerkomponenter har hver webcast en fungerende internetserver til streaming af medier frem og tilbage.

Præsentation og optagelse

Når en fungerende internetserver er i gang, begynder webcasting med præsentations- og optagekomponenter. Digitale præsentationsenheder, ifølge Carnegie Mellon University, er nødvendige af brugere, som fysisk skal sende og modtage transmissioner. Disse enheder betyder audiovisuelt udstyr. Der kræves mindst to computere og et webkamera til at sende en webcast fra en processor til visning på en anden. Der kræves to webkameraer - en til hver computer - hvis begge brugere ønsker at deltage aktivt. Nogle bærbare computere og pc'er er allerede designet med webcams.

Behandling og redigering

Behandlings- og redigeringssoftware er tilgængelig for nybegyndere eller avancerede webcastere. Efter oprettelsen af ​​computere og webkameraer har brugere med denne software to muligheder. Ifølge Carnegie Mellon University betyder disse to muligheder redigering og arkivering eller live streaming. Visse behandlings- og redigeringssoftware gør det muligt at optage, gemme og redigere webcasts, før de udsendes offentligt. Den anden mulighed omfatter live streaming, hvor brugere webcast frem og tilbage i realtid. Ikke desto mindre er disse to muligheder, der smelter audio-digitalt udstyr og data i en webcasting-konfiguration.

Distribution og afspilning

Da webcasts streames, skal de passere via værtsserveren, inden de når distribution og afspilningskomponenter. Disse komponenter er, hvad der er vært for den virtuelle transmission på skærmen. Internetforbindelser er nødvendige for både at sende og modtage parter, fordi mange webcasts leveres via webbrowsere, siger Carnegie Mellon University. Distributions- og afspilningskomponenter kan også gøres vellykkede ved brug af streaming-medieafspillere eller downloadbar software, der gør det muligt for computere at sende og modtage lyd- og visuelle filer.