Sådan bruges Dymo LabelWriter 400 på et netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start' og derefter på 'Kontrolpanel.'

2.

Skriv 'Netværk' i søgelinjen og klik derefter 'Netværks-og delingscenter.' Vælg 'Skift avancerede delingsindstillinger.'

3.

Vælg 'Tænd fil og printerdeling', hvis den er indstillet til 'Fra'. Klik på 'Gem ændringer' og indtast din Windows-administratoradgangskode.

4.

Klik på 'Start' og derefter 'Enheder og printere.'

5. < / p>

Højreklik på Dymo LabelWriter 400 og klik på 'Printeregenskaber.' Klik på 'Deling' og derefter 'Del denne printer.' Luk delingsindstillingerne.

6.

Klik på 'Start' på de andre netværkscomputere og derefter på 'Enhed og printere'. Klik på 'Tilføj en printer' og derefter 'Tilføj et netværk, trådløs eller Bluetooth-printer.' Vælg 'Dymo LabelWriter 400.' Klik derefter på 'Næste' og følg vejledningen på skærmen. Du har nu konfigureret Dymo LabelWriter 400 til at blive brugt af enhver netværkscomputer.

Hvis du vil bruge Dymo LabelWriter 400 på tværs af dit lokale netværk (LAN), skal du konfigurere det til at blive delt som sådan. På trods af at Dymo LabelWriter 400 er en specialprinter, deles enheden som enhver anden printer er. Windows hjælper med at dele printerenheder nemt på tværs af dit LAN. Når du har konfigureret din Dymo LabelWriter 400 til deling, vil enhver computer kunne få adgang til den.