Sådan diagnostiserer du langsom internethastighed

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Besøg et populært websted som Yahoo !, Google eller MSN. I betragtning af deres formål som søgemaskiner og adgangsportaler, er disse hjemmesider designet til at indlæse hurtigt. Hvis du læser nogen af ​​dem, tager det længere end et par øjeblikke, kan din forbindelse muligvis være langsom.

2.

Peg din browser til et websted, der vil bedømme din forbindelsens hastighedsrelativ til standard forbindelseshastigheder (se Ressourcer). Testen kan tage et øjeblik og forståeligt længere, hvis din forbindelse faktisk er langsom.

3.

Sammenlign dine resultater med din egentlige internetforbindelse. Hvis din hastighed beregner det for et 56K opkaldsmodem, men du rent faktisk kører 54,0 Mbps DSL, har du helt sikkert et problem.

4.

>

Kontroller dit system for at sikre, at du ikke downloader store filer som film, spil eller musik - og sørg for, at ingen andre computere er tilsluttet dit trådløse netværk (hvis du bruger en) uden din tilladelse. En af disse faktorer kan reducere din internetforbindelse betydeligt.

5.

Kontakt din internetudbyder for at diskutere problemet, hvis du ikke kan løse det selv. repræsentant med hvem du taler om den diagnostiske test du tog og spørger ham eller hende, hvis der er noget andet du kan gøre ved din ende.

Af en eller anden grund kan selv brugere af bredbåndsinternet som DSL eller kabel opleve langsomme forbindelser fra tid til anden. Afgøre, om din internetforbindelse er langsommere end normalt, er en simpel proces, der kræver kun få trin. Når du først ved, at der er et problem, kan du kontakte din internetudbyder og starte processen med at afhjælpe den.