Sådan gendannes slettede AOL-meddelelser

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Download den gratis prøveversion af ePreserver Recovery (se Resources). Dette program hjælper dig med at finde slettede kontakter og meddelelser, herunder dem fra AOL-konti, der ikke længere er aktive. Programmet er gratis at prøve, men koster $149 pr. September 2010.

2.

Download den gratis version af Data Recovery Pro ved hjælp af linket i Resources. Data Recovery Pro hjælper dig med at finde ikke kun AOL-meddelelser, men også andre store filer eller dokumenter, du har mistet. Programmet er gratis at downloade, men du skal tilmelde dig et abonnement, hvis du planlægger at bruge programmet regelmæssigt.

3.

Download prøveversionen af ​​Gendan min e-mail. Programmet er gratis at prøve, men i modsætning til de andre muligheder fungerer det kun, hvis du bruger Microsoft Outlook til at importere din AOL e-mail og læs derefter den derfra. Hvis du ikke bruger Microsoft Outlook til at se din AOL-email, kan dette program ikke gendanne din email. Den fulde version koster $99,95 fra september 2010.

America Online (AOL) er et mediefirma, der leverer mange tjenester, som opdateringer til nyheder og vejr samt e-mail. Når du sletter en e-mail-besked, sender AOL beskeden til mappen Nyligt slettet. Om cirka 24 timer vil AOL permanent fjerne meddelelsen fra din indbakke. På dette tidspunkt er den eneste måde at få det på igen at bruge tredjeparts software, der vil søge i din computers midlertidige internetmappe for eventuelle meddelelser, der kan gemmes.