Sådan installeres en Xerox M20 Workstation på et netværk via en router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut Ethernet-kablet mellem WorkCentre M20 og din router.

2.

Tryk på knappen 'Maskinstatus' på printeren . Tryk på pil ned, indtil 'Systemadministrationsværktøjer' vises. Tryk på 'Enter'. Tryk på højre pil, indtil 'Netværksopsætning' vises. Tryk på 'Enter'.

3.

Tryk på højre pil, indtil 'Configure Network' vises, og tryk derefter på 'Enter.' Tryk på højre pil, indtil 'Ethernet' vises, og tryk derefter på 'Enter'. Tryk på 'Enter' og derefter 'Enter' igen.

4.

Tryk på højre pil, indtil 'TCP / IP' vises, og tryk derefter på 'Enter.' Rul til 'Aktiver', og tryk derefter på 'Enter'. Gå derefter til 'Setup' og tryk 'Enter' igen. Noter 'IP-adressen', når printeren har tildelt sig netværket.

5.

Klik på 'Start' på netværksarbejdsstationen, og derefter 'Printere og faxe, 'derefter' Tilføj printer. ' Vælg 'Lokal printer tilsluttet til denne computer', og derefter 'Næste'. Klik på 'Opret en ny port', derefter 'Standard TCP / IP-port,' derefter 'Næste'. Indtast printerens IP-adresse i feltet 'Adresse', og klik derefter på 'Næste'. Klik gennem installationsguiden, indtil den spørger om drivere. Indsæt din installationsdisk og klik på 'Har disk.' Klik på 'OK' og vent derefter på, at driverne er placeret. Klik på 'Næste'. Klik på 'Delt', og derefter 'Afslut' og klik på 'Ja' for at bekræfte printerens deling.

Hvis du er en netværksadministrator, skal du installere Xerox M20 Workstation til dit netværk via routeren eller navet. Xerox M20 Workstation har en meget anderledes installationsproces, hvis du ønsker at installere til et netværk. I modsætning til individuel computerinstallation skal du forbinde det via Ethernet til din hovednetværksrouter. Når enheden er oprettet, vil enhver netværkscomputer kunne bruge enheden.