Sådan konfigureres en TCP / IP PDF Virtual Printer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Windows

1.

Hent og installer en virtuel PDF-printer. Flere Windows-baserede indstillinger er tilgængelige som gratis downloads, herunder DoPDF og Wondersoft Virtual PDF Printer.

2.

Klik på 'Start' i nederste venstre hjørne af skrivebordet, klik derefter på 'Kontrolpanel' og åbn printerstyringsikonet. Dette ikon er opført som 'Printere og faxe' i Windows XP, 'Printere' i Windows Vista og 'Enheder og printere' i Windows 7. Du skal muligvis skifte til 'Classic View' eller 'Icon View', inden du åbner ikonet.

3.

Højreklik på den virtuelle PDF-printer og vælg 'Deling' eller 'Printeregenskaber.' Giv printernetværket adgang på fanen 'Deling'. Hvis systemet har fjernadgang deaktiveret, vil Windows køre en guiden for at konfigurere og aktivere den.

4.

Klik på 'OK' for at gemme ændringerne. Andre brugere kan nu få adgang til printeren fra deres respektive printerliste og udskrive PDF-dokumenter på deres egne maskiner.

OSX

1.

Hent og installer en PDF virtuel printer. CUPS-PDF er en frit tilgængelig mulighed, der fungerer sammen med OSX.

2.

Klik på Apple-menuen og vælg 'Preferences.' Åbn ikonet 'Deling'.

3.

Kontroller 'Printerdeling' boksen for at aktivere printerdeling. Anbring et mærke ved siden af ​​den virtuelle printer i 'Printere' boksen. Du kan begrænse, hvilke netværksbrugere der har adgang til printeren i feltet 'Brugere'.

Tips og advarsler

  • Hvis du kører OSX og ikke har brug for den fulde kapacitet af en virtuel printer, operativsystemet indeholder en native save-to-PDF-funktion, der findes i undermenuen 'PDF' inde i vinduet Print. Ethvert program, der bruger standardudskriftsvinduet, har adgang til denne mulighed .
  • En virtuel PDF-printer giver brugerne mulighed for at oprette PDF-dokumenter fra ethvert program med en 'print' -funktion. Systemet behandler det som en fysisk printer, men det skaber PDF-filer frem for fysiske dokumenter. Du kan give dit system mulighed for dyre PDF-oprettelse software ved hjælp af programmer allerede på dit system ved hjælp af en PDF-printer. Du kan dele en virtuel printer over TCP / IP, som om du deler en fysisk enhed, uanset om du kører printeren på en Windows- eller OSX-maskine.