Sådan øges trådløs dækning

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Opgrader din router. Nyere og højere ende routere er mere effektive når det gælder hastighed, pålidelighed og rækkevidde. Fra og med 2010 betragtes 802.11n-routere som det bedste på markedet med det største udvalg af trådløse signaler.

2.

Brug en trådløs repeater. Dette er dybest set en anden router, der henter det trådløse signal og gentager det, hvilket fordobler rækkevidden af ​​det trådløse signal.

3.

Konfigurer din router i midten af ​​din hjemme eller gøre det centralt placeret mellem alle computere og enheder, der bruger det trådløse signal. Dette giver hver enhed mulighed for at modtage det bedste signal.

4.

Opgrader antennen til din router. Der er antenner, der vil koncentrere det trådløse signal og pege det i en bestemt retning. Dette vil gøre signalet mere magtfuldt og øge signalets rækkevidde.

5.

Sæt din router på et sted, hvor det er væk fra vægge, metalgenstande og enhver elektronik - som mikrobølger eller trådløse telefoner - der kan blokere eller forstyrre det trådløse signal, hvilket minimerer dækningen.

Trådløse routere er forbundet til kabel- eller DSL-modemer og giver brugeren mulighed for at sende et internetsignal, som kan hentes af eksterne enheder til trådløs internetadgang. Trådløse routere kan generelt producere et stærkt nok signal til at strække sig gennem et hjem. Hvis du oplever et dårligt signal, er der ting, der kan gøres for at forbedre signalets kvalitet og rækkevidde.