Sådan opsættes Voice Over IP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller computerens internetforbindelse for at give dig en indikation af kvaliteten af ​​VoIP, du kan undtagen. VoIP vil køre bedst på en hurtig forbindelse. Hvis du har en anden type forbindelse, Vær sikker på at det er mindst 512 kbps / 128 kbps eller højere. Dette er kravene til VoIP-tjenesten.

2.

Abonner på en VoIP-udbyder. Den udbyder du vælger vil være ansvarlig for at forbinde dine opkald fra internettet til et offentligt telefonnetværk (telefonlinje). Der er mange forskellige udbydere derude, så sørg for at gøre din forskning. Nogle vil tilbyde specielle priser for langdistanceopkald eller endda gratis tjenester. tilmelding til en betalt tjeneste, kan du prøve nogle gratis opkald for at teste leverandørens kvalitet.

3.

Vælg en VoIP Audio Input Device. du vælger vil afhænge af arten af ​​de opkald du planlægger at gøre. Hvis du gerne vil foretage opkald fra din computer, behøver du ikke meget ekstra udstyr. Din computer m Ust være udstyret med et lydkort, som de fleste computere er. Du skal også bruge en arbejdsmikrofon til at overføre din stemme. Hvis du vil bruge din hjemme telefon og en adapter til at foretage VoIP-opkald, skal du købe en ATA-adapter. Nogle betalte VoIP-udbydere vil give dig en adapter, når du tilmelder dig. Denne adapter forbinder din hjemme telefon til en router.

Voice over IP, bedre kendt som VoIP, har ændret den måde, vi kommunikerer. VoIP giver brugerne mulighed for at kommunikere langdistanse til minimale omkostninger ved at bruge deres internetforbindelse og en computer eller adapter til ATA-adapter (Analog Telephone Adapter). Hvis du hele tiden bruger penge på fjernopkald, kan de priser, der tilbydes af VoIP-udbydere, spare dig meget på din telefonregning.