Sådan opsættes en Edup Wireless LAN Adapter

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Installer den trådløse adapter i din computer.Afhængigt af hvilken type adapter du har, vil denne proces afvige. En USB-adapter kan simpelthen være tilsluttet en USB-stik på din computer. Et PCMCIA trådløst adapterkort vil tilsluttes til en PCMCIA-stik på en bærbar computer. Disse slots er normalt på siden af ​​den bærbare computer.Hvis du har en PCI-type adapter til en stationær computer, skal du åbne din computer sag, og Slut den til en PCI-stik. I de fleste computere er PCI-porten hvid, og kortere end de andre slottyper. Brugsanvisningen, der fulgte med adapteren, skal indeholde detaljerede instruktioner om, hvordan du installerer adapteren fysisk.

2.

Installer softwaredriverne til den trådløse adapter.I de fleste tilfælde begynder din computer automatisk at installere de rigtige drivere.Du kan også ønske at installere dem manuelt fra driverdisken, der skulle være pakket med adapteren. Indsæt cd'en og vent til et vindue skal dukke op. Der skal være en knap kaldet 'Installer drivere.' Klik på det og følg instruktionerne på skærmen.Nogle brugere har rapporteret at modtage de forkerte drivere med deres Edup-adaptere, eller at de officielle drivere ikke virker. Hvis dette sker for dig, skal du downloade og installere 'I-O DATA WN-B11 / USBSL Wireless LAN Adapter 3.0.2.0' -drivere. Webstedet til det firma, der fremstiller Edup-serien af ​​trådløse adaptere, er ikke vært for de drivere, der er nødvendige for at køre adaptere.

3.

Slut et trådløst netværk.
< br />

Når adapteren og dens drivere er blevet installeret korrekt, spørger computeren dig om du ønsker at deltage i et trådløst netværk. Den viser en liste over trådløse netværk, som din adapter kan finde. Vælg dit hjemmenetværk fra listen. Hvis du opretter dit hjemmenetværk for at kræve et kodeord, bliver du bedt om at indtaste det nu. Når du har valgt dit netværk og indtastet dit kodeord, skal opsætningen af ​​din Edup trådløse LAN-adapter være fuldstændig.

Edup-serien af ​​trådløse netværksadaptere er fremstillet af Shenzhen SGL Electronics Technology Company. Mange Edup-kortbrugere har rapporteret om vanskeligheder med at installere deres trådløse adaptere på grund af fejl eller manglende instruktioner, drivere og dårlig teknisk support. Heldigvis installeres Edup-adaptere på samme måde som andre trådløse kort, og tredjeparts softwaredrivere er tilgængelige.