Sådan opsættes et trådløst netværk LAN

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Udstyr dig med et trådløst adgangspunkt og trådløse computere, de to hovedkomponenter i et trådløst LAN-netværk. Adgangspunktet er en router, der er tilsluttet et modem. De fleste computere omfatter trådløse funktioner, eller du kan købe et trådløst tilslutningskort, der skal installeres på din computer.

2.

Slut adgangspunktet eller routeren til et kablet LAN-modem ved hjælp af et Ethernet-kabel. Adgangspunktet skal være i et åbent område uden forhindringer som vægge og elevatorer. Dette gør det muligt for brugerne nemt at forbinde deres computere med god signalstyrke.

3.

Tænd for adgangspunktet og forsøg at oprette forbindelse til en computer. Vælg 'Control Panel' fra 'Start' menuen og derefter 'Network Connections.' Du kan nu vælge et trådløst netværk.

4.

Slut flere computere til det trådløse netværk ved hjælp af et enkelt adgangspunkt. Test netværket ved at sende e-mails til hinanden af ​​forskellig størrelse og få adgang til internettet.

Tips og advarsler

  • Brug adgangspunkter fra op til 300 fødder væk, hvis den er placeret i et åbent rum.
  • Opret ikke et adgangspunkt bag en væg, da det begrænser tilslutningsområdet til 50 fod.
  • Trådløs teknologi kan være, hvad din organisation har brug for for at forbedre sit netværk. Trådløse netværk er et overkommeligt alternativ til traditionelle kablede netværk og giver de samme fordele uden begrænsninger af ledninger. Computere i et trådløst netværk kommunikerer med hinanden ved at sende radiosignaler. Dette giver dig mulighed for at konfigurere dit kontor uden at være begrænset af ledningsstederne.