Sådan ruter du et fjernskrivebord

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tryk på tasterne 'Windows' og 'R'. Skriv 'cmd' og tryk på 'Enter'.

2.

Skriv 'ipconfig' og tryk 'Enter.' Skriv ned 'IPv4-adressen' for netværksadapteren, der forbinder din computer med internettet.

3.

Åbn din webbrowser og åbn konfigurationssiden for din router. Indtast brugernavnet og adgangskoden til routeren, når du bliver bedt om det. Standardadressen og loginoplysningerne til din enhed er tilgængelige enten i dokumentationen eller på routeren selv.

4.

Klik på 'Port Forwarding' eller 'Port Triggering' sektionen . Tilføj en brugerdefineret tjeneste og skriv '3389' til portnummeret, den IPv4-adresse, du har optaget fra din computer i IP-adressesektionen, og skriv 'RemoteDesktop' som navnet på tjenesten. Gem disse ændringer.

5.

Klik på 'Grundlæggende indstillinger', 'Router Status' eller en tilsvarende navngivet sektion i konfigurationen og skriv ned IP-adressen angivet for routeren . Dette er anderledes end det for din computer.

6.

Klik på 'Start', 'Alle programmer', 'Tilbehør' og 'Fjernbordsforbindelse' på en anden computer til brug forbindelsen til fjernskrivebordet. Indtast den IP-adresse, du fandt på router-konfigurationsstedet i tekstfeltet, og klik på 'Opret forbindelse.'

Tips og advarsler

  • Fjernbords skrivebord skal allerede være aktiveret på computeren. Disse oplysninger beskriver, hvordan du konfigurerer routing til at bruge programmet.
  • Opsætning af routing til Remote Desktop er et nødvendigt trin for at tillade fjernadgang til din computer via internettet. Din router, som du kan fortælle ved navn, ruter dataene på et netværk mellem computere. Når du skriver adressen til dit hjemmenetværk i programmet Remote Desktop, skal routeren videresende dataene til den computer, du vil have adgang til. Du skal oprette din router for at videresende den port, der bruges af Remote Desktop, til adressen på den computer, du vil have adgang til.