Sådan testes og udskrives din internetforbindelseshastighed

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Vælg en gratis online internethastighedstest. En bred vifte af tests er tilgængelige og kan nemt findes ved at foretage en online søgning efter 'Internet hastighedstest.'

2.

Klik på testknappen på internethastigheden testets hjemmeside. Derefter analyserer testen, hvor hurtigt forbindelsen kan downloade en fil fra en server, og også hvor hurtigt en fil kan uploades fra forbindelsen på samme server. Generelt er de fleste internethastighedstest simpelthen indebærer at trykke på en enkelt knap og derefter vente som filer downloades og uploades. Resultaterne vises derefter på siden.

3.

Tryk på 'Ctrl + P' for at tryk på 'Udskriv' for at udskrive testresultatsiden. Hvis du bruger en Mac, skal du trykke på 'Kommando + P' for at udskrive resultaterne.

p>

Tips og advarsler

  • For at få den mest nøjagtige aflæsning af internethastigheden lukker du så mange eksterne programmer som muligt, og der er ikke nogen ressourceintensive websites, der kører i baggrunden
  • Test forbindelsen på forskellige tidspunkter i løbet af dagen, da travlere online-tider kan resultere i langsommere forbindelseshastigheder.
  • Generelt kan enhver fortælle, om deres internetforbindelser kører langsomt eller hurtigt, men for brugere, der søger mere præcise tal, er en online internethastighedstest i orden. Der findes en række gratis online internet-hastighedstest til rådighed for at bestemme, hvor hurtigt data overføres via din internetforbindelse. Med det enkle klik på en knap kan en bruger lære hastigheden af ​​sin internetforbindelse, og derefter udskrive resultaterne fra skærmen for at producere en papirkopi.