Typer af statslige forretninger udført på internettet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  I 2010 kan en person åbne en bankkonto, købe huslejer og bilforsikring, deltage i et universitet med henblik på en kandidatgrad og udsende sig selv på internettet. Virksomhederne giver deres kunder online ressourcer, der gør det muligt for dem at foretage betalinger eller få en konto information via virksomhedens sikre websted. Internettet er faktisk dagens kilde til information, og mange offentlige myndigheder har taget mærke til.

Department of Motor Vehicles

Hver stat giver information til deres beboere via internettet om deres staters afdeling for motorkøretøjer ( DMV) politikker. De fleste stater gør det muligt for beboerne at forny deres køretøjs licens og registrering, få DMV-optegnelser, kontrollere status på et køretøjs titel, betal trafikbilletter og foretage aftaler for at besøge DMV-kontoret online. Nogle DMV-websteder giver beboere mulighed for at registrere for at stemme, anmode om refusion, ændre ændringer i filadresser eller købe skræddersyede plader.

Internal Revenue Service

En person kan besøge webstedet Internal Revenue Service (IRS) for at kontrollere status for deres skat tilbagebetaling eller indgive deres skatter. Mange online-virksomheder som Turbo Tax og H u0026 R Block blokere skattepligtige gennem alle skatteformularerne og sender dem elektronisk helt gratis. Virksomhedsejere kan få et Employer Identification Number (EIN) via webstedet, mens både de enkelte skattepligtige og virksomhedsejere kan betale deres føderale skatter gennem samme websted.

Social Security Administration

Social Security Administration-webstedet tillader en person til at ansøge om pension og invalideydelser eller et socialsikringskort. Enhver, der er interesseret i de fordele, der er til rådighed for dem i fremtiden, kan indtaste sit nuværende års indtjening og fødselsdag for at modtage et groft skøn. Administrationen tilbyder også en pensionist og overlevelsesplanlægger, der peger brugeren i den rigtige retning for at opnå De nødvendige oplysninger til at begynde at planlægge livets begivenheder.

Regeringssalg

Regeringssalgwebstedet giver privatpersoner eller virksomheder mulighed for at købe amerikanske ejendomme. Ejendommen spænder fra landbrugsjord til personbiler til smykker. site er afledt af Federal Assets Sales Initiative og er forpligtet til at levere et sikkert og sikkert elektronisk marked, hvorigennem offentligheden kan opnå offentlige aktiver. Webstedet tillader offentligheden at byde privat eller direkte på webstedet afhængigt af ejendommen, der købes .