Definition af et Laptop Connect Card

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Definition

Et laptop-tilslutningskort er en enhed, der gør det muligt for en bruger at modtage en internetforbindelse via sin bærbare computer via det mobile netværk, som han abonnerer på. Bærbare tilslutningskort udbydes af sådanne mobilnetudbydere som AT u0026 T.

Process

De bærbare tilslutningskortindsatser i pc-kortsporet er typisk placeret på siden af ​​den bærbare computer. Et laptop-tilslutningskort fungerer på samme måde som en almindelig mobiltelefon uden telefonfunktionalitet eller en hovedtelefon. Den bærbare tilslutningskort aktiveres, når den tilsluttes til den bærbare computer og tilsluttes trådløst til internettet via tjenesteudbyderens mobilnet.

Hastighed

Internetforbindelsehastighed via et laptop-tilslutningskort varierer ved lokaliteten. Internetforbindelsehastighed i de fleste større byer sammenligner med bredbånds-DSL-hastigheder. Bærbar forbindelseskort Internethastigheder i landdistrikterne kan variere afhængigt af antallet af netværkstårne, der styrer overførslen af ​​cellulære signaler i en celle eller udpeget område af jord i et netværk. Laptopbrugere opretter forbindelse til internettet af forskellige årsager. Denne forbindelse kræver en enhed som et modem eller en adapter. Et laptop-tilslutningskort er et adapterkort specielt designet til at muliggøre internetforbindelser til bærbare brugere.