Printerdeling i Vista u0026 amp; amp; XP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Funktion

Udskriftsdeling gør det muligt for brugeren at bruge printere, der er på netværket. Data overføres via Ethernet-kabling til printeren. For at etablere udskriftsdeling i Vista eller XP skal alle computere have samme arbejdsgruppens navn, og udskriftsdeling skal være aktiveret.

Betydning

Betydningen af ​​printerdeling ses hovedsagelig i effektivitet for små virksomheder. Dette opnås ved at dele ressourcer, men også ved at finde printere i fællesområder, hvor brugeren ikke skal tage tid til at hente trykte dokumenter fra et område uden for sin afdeling.

Funktioner

De fleste printere, der sælges i dag kom med LAN-porte, så de kan stå alene og koble til netværket via Ethernet-linjer eller tilslutte trådløst via et trådløst netværk. På denne måde behøver de ikke at oprette forbindelse direkte til en computer, hvilket gør deres installation mere fleksibel.

Advarsel

Nogle tredjeparts software såsom virusbeskyttelse har firewallbeskyttelse, som muligvis skal konfigureres for at tillade printerdeling at arbejde. Dette gøres ved at tillade trafik på visse UDP- eller TCP-porte.

Overvejelser

Når du designer layoutet for dit netværk, skal du overveje, hvor mange brugere der vil dele en printer. Du vil ikke forårsage flere problemer ved at forårsage flaskehals, fordi du har for mange brugere på en printer. Udskriftsdeling i Windows Vista og XP giver dig mulighed for at dele printere på tværs af dit lokale netværk. Dette sparer små virksomheder og husholdninger penge ved at dele ressourcer. Du skal aktivere udskriftsdeling i Vista og XP.