Sådan eksporteres Gmail til Mbox

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn dit e-mail-eksporterende program, uanset om det er Thunderbird på Windows eller GetMail på Mac, og start med at indtaste dine e-mail-kontooplysninger.

2. < / p>

Udfyld e-mail-adressen og adgangskodeafsnittet fra din Gmail-konto. Disse oplysninger er nødvendige for, at eksportprogrammet får adgang til alle dine e-mails og leverer dem via internettet til den backup-lagringsenhed du selv har valgt ( Mbox).

3.

Klik på rullemenuen, hvor du vil eksportere den til, og vælg Mbox. Du skal nu udfylde dine kontooplysninger for Mbox. Når du gennemfører dette, afslutter processen for overførsel af filer. Klik på 'Næste', og det vil føre dig til siden med valgmuligheder.

4.

Klik og vælg de foretrukne valgmuligheder som f.eks. hvor mange e-mails du vil overføre over, om du vil have automatisk opdateringer og eventuelle destinationsmapper, du ønsker. Klik på 'Overfør', og processen starter. En statuslinje kommer op for at fortælle dine fremskridt.

Mbox, en populær e-mail backup enhed, er en nem måde at gemme alle dine e-mails på og få dem til permanent sikkerhedskopieret online for nem adgang i fremtiden. Eksportere Gmail til din Mbox kan forenkles til en one-step-proces med programmer som GetMail og Thunderbird. Disse programmer, selvom de er fra forskellige virksomheder, har samme proces med at eksportere din e-mail afhængigt af dit operativsystem.