Sådan fejlfindes Linksys af Cisco

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Kontrollér forbindelser

1.

Højreklik på ikonet Internetforbindelse i nederste højre hjørne af computerskærmen. Klik på enten 'Reparation' eller 'Fejlfinding af problemer' for at lade Microsoft registrere og reparere nogle problemer, f.eks. Deaktiverede netværksadaptere. Forsøg at genoprette forbindelse til internettet.

Se efter Ethernet-ledningen, der kører fra modemet til din internetudbyder (ISP) til porten på din Linksys-router, der er mærket 'Internet .' Fjern Ethernet-kablet fra 'Internet' -porten på Linksys-router, vent ca. 30 sekunder og sæt den i igen. Forsøg at genoprette forbindelse til internettet.

3.

Se på LED-lysene på forsiden af ​​routeren. Din Linksys trådløse router skal have mindst tre lysdioder tændt for en aktiv forbindelse: 'Power', 'Wireless' og 'Internet' -dioder. Bekræft, at hver af 'Ethernet' -portens LED'er tændes for hver fysisk forbindelse, du har fra routeren, til en computer. Tag mærke til et blinkende 'Power' LED-lys, da det betyder, at du skal opgradere routerens firmware.

Kontroller routerkonfigurationer

1.

Åbn din internet browser. Indtast routers IP-adresse i adresselinjen og tryk på 'Enter'. De fleste Linksys-routere bruger en IP-adresse på '192.168.1.1.' Indtast 'admin' som adgangskode, hvis du ikke har ændret standardadgangskoden. Tryk på 'Enter.'

2.

Klik på 'Opsætning.' Klik på 'Aktiver' i 'DHCP-server' -indstillingen, hvis du ikke angiver computerens IP-adresse manuelt. Klik på 'Gem indstillinger.' Klik på 'Fortsæt' på siden 'Indstillinger er vellykket'.

3.

Klik på 'Wireless.' Klik på 'Enable' i 'SSID Broadcast', så navnet på din Linksys netværksforbindelse vises i listen over tilgængelige trådløse netværk på din computer. Klik på 'Gem indstillinger 'og derefter' Fortsæt '.

Klik på' Trådløs sikkerhed 'under afsnittet' Trådløst '. Skriv det tal eller alfanumeriske kodeord, der vises i feltet' Shared Key ' da dette er netværksnøglen, du skal bruge til at oprette forbindelse til internettet, hvis du har WPA-kryptering aktiveret.

5.

Klik på 'Administration.' Klik på 'Aktiver' i ' Wireless Access Web ', så du kan konfigurere routerindstillinger på en bærbar computer eller en anden trådløs enhed. Klik på' Gem indstillinger 'og derefter' Fortsæt. '

6.

Klik på' Status . 'Klik på knappen' DHCP Release ', og klik derefter på' DHCP Renew 'for at opdatere routeren s IP-adresseindstillinger.

Forsøg at genoprette computeren til internettet for at kontrollere, om routerkonfigurationerne virker med succes.

Opgrader Linksys Firmware

1.

Gå til Cisco.com og klik på 'Home Networking' i 'Support' sektionen øverst på siden. Indtast modelnummeret på din Linksys-router i feltet 'Søg support' og tryk på 'Enter'.

2.

Klik på 'Downloads'. Vælg hardwareversionen af ​​din Linksys-router. Klik på 'Download' under 'Firmware' sektionen. Gem filen på din computer. Hvis filen er i '.zip' -format, skal du uddrage indholdet i en enkelt udpakket mappe på din computer.

3.

Skriv din routerens IP-adresse til internettet

4.

Klik på 'Administration'. Klik på 'Config Management.' Klik på 'Backup' og gem routeren ' s konfigurationsfil til din computer.

5.

Klik på 'Firmware Upgrade.' Klik på 'Gennemse'. Naviger til og dobbeltklik på den gemte firmware-fil på din computer. Klik på 'Opgrader'. Klik på 'Fortsæt' og vent til processen er færdig.

6.

Tryk og hold knappen 'Reset' på bagsiden af ​​din Linksys-router i ca. 30 sekunder.

7.

Gå tilbage til din Linksys router s administration webside. Klik på 'Config Management' under 'Administration.' Klik på 'Browse' eller 'Choose File.' Naviger til og dobbeltklik -Klik på den gemte router konfigurationsfil på din computer. Klik på 'Gendan' for at fuldføre firmwareopgraderingen.

Linksys af Cisco er et mærke af trådløse-G og -N-routere til brug i hjemmet og i mindre kontorer. Ligesom mange andre trådløse routere kan du opleve problemer med at blive tilsluttet eller finde din internetforbindelse, efter at du har 'slået fra' netværket. I nogle tilfælde skal du muligvis opgradere routerens firmware for at sikre, at den fungerer korrekt. Følg en række fejlfindingstrin for at få tilsluttet eller tilsluttet igen ved hjælp af din Linksys-router.