Sådan konfigureres NetGear DG834G

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn din webbrowser.

2.

Skriv adressen '192.168.0.1' hit 'Enter' for at indlæse din Netgear trådløse router setup manual. Log ind med standard brugernavn 'Admin' og standardadgangskoden 'Password'.

3.

Klik på linket 'Trådløse indstillinger' på venstre side af siden for at se forskellige indstillinger relateret til det trådløse netværk, din router opretter. Du kan bruge dette vindue til at ændre netværksnavnet, krypteringstypen og adgangskoden.

4.

Brug afsnittet 'Vedligeholdelse' på venstre side af siden for at kontrollere forskellige vedligeholdelsesrelaterede indstillinger for din router. Du kan tjekke for at se din router's aktuelle status, hvilke enheder der er tilsluttet, hvilke enheder der er blokeret, og du kan også vælge at sikkerhedskopiere dine nuværende indstillinger.

5.

Klik på 'Save' -knappen, inden du afslutter Netgear Wireless Router Setup-værktøjet for at gemme alle dine ændringer. Hvis du lukker vinduet uden at klikke på 'Gem', vil din router gå tilbage til sin tidligere konfiguration.

En NetGear DG834G er en trådløs router, der er i stand til at oprette et trådløst netværk med overførselshastigheder på op til 54 megabyte per sekund (afhængigt af din internetforbindelse). Selvom standardindstillingerne kan fungere godt for nogle, hvis du vil tilpasse din NetGear DG834G, skal du indtaste konfigurationsværktøjet og foretage nødvendige justeringer. Gør dette via din webbrowser, mens du er tilsluttet til netværket, som routeren opretter.