Sådan kontrolleres en SSL-certifikatstatus i IIS

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' knappen og indtast derefter 'iismgr.msc' i tekstboksen. Dette er kommandoen genvej til IIS-konsollen. Tryk på 'Enter' for at åbne IIS-administratorkonsollen.

2.

Klik på plustegnet ved siden af ​​dit IIS-servernavn for at udvide en liste over websteder. Klik på den hjemmeside, du vil bekræfte. Klik på 'Servercertifikater' i centerdisplaypanelet.

3.

Klik på 'Bindinger' for at få vist SSL-certifikatbindingsoplysningerne. Kontroller, at domænenavnet er forbundet med IIS SSL-certifikatet. Klik på 'OK' for at ændre vinduet.

Tips og advarsler

  • Du kan kontrollere, at SSL-certifikatet fungerer for dine brugere ved at indtaste domænenavnet i en webbrowsers adresselinje. Skriv 'https: //' i stedet for 'http: //' for at få adgang til krypteringscertifikatet og aktivere det i browseren.
  • Når du har installeret et Secure Sockets Layer (SSL), kan du se dets status i IIS-konsollen (Internet Information Services) for at kontrollere, at den er konfigureret korrekt. IIS-certifikatet skal være bundet til den rigtige hjemmeside for at det fungerer korrekt. IIS har et bindingsvindue, der hjælper dig med at kontrollere SSL-certifikatets status. Dette giver dig besked om, at dit websted har krypteringstjenester til dine websitebrugere.