Sådan laver du en satellit satellitant antenne

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Placer parabolantenne på en arbejdsflade med bagsiden opad. Mål parabolantenes bredde med målebåndet. Lav en prik ved halvvejs med fedtpenningen.

2.

Mål parabolens højde med målebåndet. Lav en prik ved halvvejs med fedtpenningen. Opsæt de to prikker for at finde midten af ​​parabolantenne. Lav et mærke i midten med fedtpenningen.

3.

Bor et hul gennem mærket i midten med den bærbare boremaskine. Drej den bærbare bores borekrone rundt om hullets indvendige kanter for at fjerne eventuelle griser fra parabolen.

4.

Opvarm loddestolen i fem minutter. Rubber-tippet ende af Wi-Fi-stangantenne i hullet. Skub Wi-Fi-stangantennen omkring to tredjedele af vejen ind i hullet.

5.

Påfør loddet til siderne af Wi-Fi stangantenne, hvor den møder hullet Lad loddet køle i to minutter. Genanvend loddet. Lad loddet køle i to minutter. Tag stikket ud af stikket.

6. < / p>

Sæt Pigtail N-adapterens antennestik i antenneporten på bunden af ​​Wi-Fi-stangantenne.

7.

Indsæt Pigtail N stik i den anden ende i stikporten på forsiden af ​​N-adapterpladen.

8.

Slut den ene ende af N-kabelforlængeren til forbindelsesporten på bunden af N adapterpladen. Tilslut den anden ende af N-kabelforlængeren til antenneporten på den trådløse router.

9.

Mål parabolantenne i retning af enhederne, der bruger den trådløse router at få adgang til internettet via det trådløse hjemmenetværk.

Tips og advarsler

  • Brugte parabolantenner kan ofte findes ved salg af gårde.
  • En Wi-Fi-antenne fokuserer på de trådløse signaler, der kommer over luften, for at give adgang til de signaler, der transmitteres af et trådløst hjemmenetværk. Tilføjelse af en parabolantenn til Wi-Fi-antennen øger modtagelsen og øger signalstyrken for både modtagelse og transmission. Nogle forsyninger fra en elektronikforretning eller en hobbybutik vil være nødvendige, ligesom en parabol fra en satellitforretningsbutik. Nogle værktøjer, der er fælles for de fleste boliger, er også nødvendige.