Sådan laver jeg min Canon Pixma I4300 Wireless

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut din printerserver til dit DSL- eller kabelmodem ved hjælp af et Ethernet-kabel. Brug en af ​​'Out' -portene på modemet. Din server skal kun have en Ethernet-port, så du bør ikke have problemer med at finde den.

2.

Tilslut printeren og din printerserver med et USB-datakabel. < /p>

3.

Examin din trådløse printerserver for at finde en internetadresse. Indtast denne adresse i en internetbrowser på en af ​​de computere, du ønsker at oprette forbindelse til printeren. op en side, så du kan ændre indstillingerne på din trådløse printerserver.

4.

Indtast et brugernavn og en adgangskode til enheden. Der skal være mulighed for at forbinde din server til de computere, der allerede er fjernt tilsluttet modemet via den trådløse router. Vælg denne indstilling, og du har med held aktiveret din trådløse printerserver. Din Canon Pixma I4300 skal nu kunne udskrive billeder og billeder uden at forbinde printeren med computeren.

Canon Pixma I4300 er en af ​​de bedste farveprintere, der er tilgængelig i prisklassen $100, men det kommer ikke med trådløs kompatibilitet ud af boksen. Heldigvis er der måder at løse dette problem på, så længe du er villig til at bruge tid og indsatsen for opgaven. Nøglen er at gøre brug af en eksisterende trådløs internetforbindelse, du allerede har etableret i din virksomhed eller bolig. Du skal også finde en trådløs trådløs printserver for at etablere en forbindelse mellem dine computere og printeren.