Sådan opretter du en statisk IP-adresse til et Visionnet 203-modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Konfigurer statisk IP-adresse til pc'en

1.

Indtast 'Netværksforbindelser.' Klik på 'Start', 'Kontrolpanel', 'Netværksforbindelser.'

2.

Åbn fanen 'Internet Protocol TCP / IP'. Højreklik på ikonet for internetforbindelse og vælg 'Egenskaber'. Klik på knappen 'Egenskaber' og derefter på fanen 'Internet Protocol TCP / IP'.

3.

Klik på prikken for 'Brug følgende IP-adresse.'

4.

Indtast din IP-information. Hvis denne information ikke er kendt, skal du kontakte din internetudbyder.

5.

Klik på 'OK'.

Indstil VisionNet 203 modem til Statisk IP

1.

Log ind på VisionNet. Åbn en webbrowser. Skriv '10.0.0.2' i adresselinjen og tryk derefter på 'Enter'. Skriv 'Admin' for brugernavnet og 'Visionnet' for adgangskoden, og klik derefter på 'Log ind.'

2.

Indstil forbindelsestype. Klik på 'Hurtigstart'. Klik på afkrydsningsfeltet ud for 'Type:' og vælg 'RFC1483 Static IP.' Skærmen opdateres automatisk.

3.

Indstil alle netværksadresser. IP-adresse, mask, standard gateway og DNS tildeles af webudbyderen. Ring til udbyderen, hvis de ikke er kendte.

Klik på 'Anvend' og derefter 'OK'.

4.

Konfigurer routing. Klik på 'Rute' i venstre panel. Indtast '0.0.0.0' for 'Ny destination IP' og 'Mask.' Brug 'Gateway' tildelt af internetudbyderen. Klik på 'Anvend' og derefter 'OK'.

5.

Gem indstillinger. Klik på 'Gem indstillinger' i venstre panel. Klik på 'Gem alle.'

VisionNet 203-modemet kan tage flere forskellige forbindelsestyper. Som standard bruger brugerne generelt dynamiske IP-adresser, men der er tilfælde, hvor der kræves en statisk IP-adresse. Disse lejligheder omfatter at forbinde computeren med visse spilhardware. For at indstille modemet til at tage en statisk IP-adresse, skal brugeren først indstille en statisk IP-adresse til den pc, der forbinder modemet.