Sådan oprettes et e-mail-id

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Opret et brugernavn, der slutter i @ hotmail.com, @ yahoo.com, @ gmail.com eller hvilken som helst kontoudbyder du har valgt. Hvis det ønskede brugernavn allerede er i brug, vil det blive afvist, og du skal vælge en anden.

2.

Vælg et brugernavn, der er nemt for du skal huske, men ikke simpelt nok til at blive let gættet af en anden. En kombination af ord og tal er enklest. Det er vigtigt at holde sig væk fra upassende sprog eller alt for personlige valg, når du vælger et brugernavn.

3.

Vælg et kodeord. Som med brugernavnet skal disse oplysninger være nemme at huske, men ikke let gættede af personer, der ønsker at få adgang til kontoen.

4.

Udfyld din personlige oplysninger til at registrere til det e-mail-id, du har valgt. Dette omfatter dit for- og efternavn, den by og det land, du bor i, dit køn og fødselsår. Specifikke personlige eller økonomiske oplysninger er ikke påkrævet, så mistænkelig for enhver udbyder, der beder om sådan information.

Dagens verden er forbundet på næsten alle måder, og en af ​​de mest almindelige er ved brug af e-mail. Det er nemt at tilmelde dig et e-mail-id ved hjælp af en af ​​de mange større kontoudbydere (f.eks. Hotmail, Yahoo eller Gmail). og hurtigt og giver dig mulighed for at sende beskeder til venner og kolleger næsten øjeblikkeligt. Uanset hvilken kontoudbyder du vælger, er der dog flere generelle regler, der skal tages i betragtning, når du opretter et e-mail-id.