Sådan opsættes DNS til WPN824V2 NetGear

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn Internet Explorer eller en anden webbrowser, du foretrækker.

2.

Skriv '192.168.0.1' i adresselinjen og tryk på 'Enter' -tasten. Dette vil omdirigere dig til en login side til din router.

3.

Indtast dit brugernavn og din adgangskode, og klik på 'OK'. Hvis dette er første gang, du har fået adgang til din NETGEAR-router, eller hvis du ikke har oprettet et bestemt brugernavn eller password, skal du skrive 'admin' i feltet 'Brugernavn' og 'Password' i feltet 'Password'.

4.

Klik på 'Grundlæggende indstillinger' i venstre rude. Dette indlæser en liste over indstillinger i midten af ​​siden.

5.

Rul ned til 'Domænenavnsserver (DNS-adresse)' sektionen. Dette afsnit er helt nederst på siden WPN824v2 Basic Settings. Klik på 'Brug disse DNS-servere.'

6.

Indtast den primære DNS, din tjenesteudbyder gav dig i 'Primær DNS' boksen og skriv den sekundære DNS i 'Secondary DNS 'boks. Tryk på 'Apply' knappen nederst for at gemme dine ændringer.

Domænenavnstjeneste (DNS) bruges til at løse en fysisk webadresse til en numerisk adresse, som computere kan arbejde med. Normalt er to DNS-adresser tildelt til dig fra din internetudbyder. Hvis du har et lokalt netværk, der deler en internetforbindelse via din NETGEAR WPN824v2-router, kan du indtaste DNS-adresserne på routeren. Routeren vil derefter automatisk distribuere og tildele DNS-oplysningerne til de andre computere på dit netværk.