Sådan sender du gratis tekstbeskeder på Google

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Log ind på din Google Gmail-konto. Hvis du ikke har en konto, kan du oprette en gratis. Log ind på Gmail-webstedet og indtast dit valgte 'email' og 'password' i de angivne rum.

2.

Klik på linket 'Google Voice'. Når du er logget ind på din Gmail-konto, skal du se øverst til venstre på skærmen for at se en række links. Klik på linket 'Flere' for at hente forskellige muligheder, herunder 'Voice'. Klik på 'Voice' for at gå til Google Voice-webstedet.

3.

Skriv din tekstbesked. Når du er på Google Voice, skal du se øverst til venstre på skærmen for en ikon mærket 'Tekst', som ligger over ikonet 'Indbakke'. Klik på 'Tekst' for at få en tekstskærm til at skrive din tekst. Indtast modtagerens telefonnummer i boksen mærket 'Til'.

4.

Vælg flere modtagere for at modtage teksten. Hvis du sender til flere personer, skal du indtaste telefonnumrene for hver person i tekstfeltet 'Til' og adskille hvert andet nummer med et komma. Hver tekst kan sendes op til fem personer på samme tid.

5.

Send din tekst. Når du er klar, skal du klikke på 'Send' -ikonet nederst på tekstskærmen. Modtageren vil kunne skrive dig tilbage, som vil blive modtaget i samme tekstskærm, ligesom en chatbesked.

Google er kommet langt siden dets dage med at være simpelthen en internet søgemaskine. Blandt virksomhedens evolutionære proces kaldes en af ​​sine tjenester 'Google Voice.' Sammen med en Google Gmail-konto er det muligt at bruge din computer til at sende opkald gratis i USA (fra 2010), modtage opkald via et Google-telefonnummer og også sende og modtage SMS-beskeder.