Bærbare sikkerhedstransaktionsprotokoller

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Bærbar sikkerhedstransaktionsprotokol (PSTP) er en type signaturteknik, der anvender signaturteknologi til en engangsadgangskode metode. PSTP blev oprindeligt designet til at beskytte transaktioner i finanssektoren; Det kan dog anvendes i andre industrier. PSTP-metoden tilbyder en ideel signaturmekanisme uden at anmode om asymmetriske nøglepar, der er implementeret til klientmaskiner.

PSTP

En PSTP-signatur indeholder tre elementer: autentifikatoren holder legitimationsoplysninger, der bekræfter signeren; Beskeden integritet del beskytter data; Nøglehåndteringsdelen kombinerer to elementer sammen. PSTP-sikring af en transaktion følger en fire-trinsprotokol, og protokollens endepunkter består af en klient, der starter en transaktion og en server, der findes i virksomheden. Transaktionstrinnene sikret af PSTP kan beskrives som følger: klienten overfører to elementer fra serveren: unikt nonce og server s certifikat, der skal valideres af kunden klienten sender derefter en besked, der indeholder de førnævnte tre elementer; klienten sender data til serveren.

NetBill Sikkerheds- og Transaktionsprotokol

NetBill er en ramme, der sikrer online-transaktioner og levering af billige netværksprodukter. Når en kunde, der bruger en computer på et netværk, forsøger at købe fra et e-handelswebsted, beholder en NetBill-kontoserver konti for både kunder og e-handelsfirmaer, og det er forbundet med konventionelle finansielle institutioner. En Netbill-transaktion sender informationer fra e-handelsfirma til kunde, debiterer kundens NetBill-konto og krediterer virksomhedens konto vedrørende købet. NetBill fungerer som mellemmandssystem for at beskytte onlinetransaktionerne ved at implementere et udvalg af protokoller til understøttelse af prisforhandlinger, god levering og betaling. Innovationerne i dette system omfatter en metode til certificeret levering, en komponent, der gør det muligt for brugerne at bruge forskellige adgangskontrollservere og et legitimationssystem, som brugerne kan identificere som medlemmer.

Secure Socket Layer (SSL)

SSL er industriens standard sikkerhedsprotokol til etablering af en sikret forbindelse mellem en webserver og en browser. Forbindelsen sikrer, at trafikken mellem serveren og browseren er af privatlivets fred, integritet og godkendelse. SSL bruges i vid udstrækning af e-handelswebsteder til at beskytte onlinetransaktionerne. Opbygning af en SSL-forbindelse kræver et SSL-certifikat, som du kan få fra betroede certifikatmyndigheder. SSL-certifikater kan væsentligt mindske online transaktionsrisiko og forbedre online købssikkerhed. Kunder har en tendens til at foretage betalinger med et kreditkort, når de forstår, at transaktionen er sikret af SSL.