Definer Enterprise Security

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Revision af virksomhedens sikkerhedsbehov

Inden implementering af en sikkerhedsniveau af virksomhedsniveau, skal en revision for at tage beholdning og se, hvad der er nødvendigt, finde sted. Denne revision vil afsløre sådanne sikkerhedsproblemer som patchniveauer, adgangskodekontroller, åbne porte, forældet antivirusbeskyttelse eller dårligt konfigurerede trådløse adgangspunkter. Enhver af disse udgør et sikkerhedsspørgsmål for virksomheden.

Vurdering af revisionsresultater

Efter revisionen bliver et klart billede af den nuværende virksomhedssikkerhed malet. Ved at bestemme hvilke områder, der skal behandles først, kan costbenefitanalysen (handlingsomkostningerne mod fordelene heraf) anvendes til at bestemme omkostninger (tid, materialer og mand-timer), der kræves for at opnå den påtænkte nettovinst.

Gennemførelse af Enterprise Security

Når prioriteterne er fastlagt, skal hardware og software hentes. Dette vil være baseret på omkostninger og budgettet for virksomhedens sikkerhedsplan. Mest pålidelige leverandører vil også tilbyde professionel installation og opsætning, som en organisation måske eller måske ikke har brug for. Dette kan være en anden faktor for dig at overveje. En ting om virksomhedssikkerhed: Enten betale nu for en god løsning eller betal senere, når sikkerheden er i fare. Virksomhedssikkerhed er vurderingen og implementeringen af ​​sikkerhedsmekanismer i hele en organisation. Den omfatter antivirus- og malware-beskyttelse, brugerrettigheder, politikker, webindholdshåndtering (f.eks. 'Websense'), firewall og routerbeskyttelse, trådløse adgangspunkter og alt, der er knyttet til eller har adgang til virksomhedsnetværket.